Uppopallo, tuo outo vedenalainen urheilulaji, joka suurimmassa osassa ihmisistä aiheuttaa pääasiassa ihmetystä ja kummastuneita ilmeitä. Ja kukas muukaan kuin meikäläinen oli ensimmäisenä käsi ojossa, kun eteen tuli mahdollisuus päästä kokeilemaan tätä mielenkiintoista lajia. Räpylät jalassa, snorkkeli ojossa, maski suorassa ja söpö myssy päässä kauniilla rusetilla leuan alta sidottuna. Myssyssä oli vielä hienot korvasuojat, sellaiset sählypallonpuolikkailta näyttävät.

Ensin lämmittelyä, lyhyitä sukelluksia altaan poikki, pohjalla käännöksiä ja lyhyitä uintirypistyksiä. Lämmittelyn jälkeen kosketus palloon. Pallo oli pyöreä ja kuminen, ja yllättävän painava. Pallon heittäminen, tai työntämiseksi sitä pitäisi oikeastaan kutsua, vedessä onnitui jo lyhyen harjoittelun jälkeen. Itse pelaaminen olikin sitten melkoista painia. Tosin mahdottoman hauskaa. Aina pallon saatuaan taklauksia tuli kaikista suunnista (huomatkaa 3D pelikenttä), joten varuillaan piti olla koko ajan.

Mahdottoman hauska, fyysinen ja hyvää kuntoa vaativa laji, jota näin yhden kokeilun jälkeen voin suositella kaikille innokkaille :)