Aurinkoinen keli herätti mukavasti. Tosin tukkoinen olo oli edelleen. Äh. Onneksi aurinko paistaa, on vähän pirteämpi mieli.

Köhkötys ja niistäminen jatkuvat siis. Ikävää on istua sisällä, kun niin tekisi mieli laittaa lenkkarit jalkaan ja painella hiki päässä peltojen reunoja ja jokivartta, mutta todellisuus olisi keuhkonsa yskimistä pellolle ja punaisen värin ekstrapoloimista nenän ympärillä. Puolilta päivin tosin laitoin lenkkarit jalkaan ja hyvin kerrospukeutuneena punnersin kävellen tunnin. Hiki tuli vain siitä, että aurinko paistoi mustiin kuorivaatteisiin aikas lämpimästi, mutta kylmä tuuli pakotti pitämään takin visusti kiinni. Kuin kesä, mutta ei sitten ihan kuitenkaan.

Kämpälle päästyäni sain ison kasan tuloksia pistettyä taulukkoon. Nyt vaan pitäisi alkaa kirjoittamaan. Että eikun siitä vaan. No sitten katselin vähän televisiota, juttelin todella tärkeitä juttuja pikkuveljen kanssa, oli näes käynyt kiipeilykurssilla, saadaan sekin vakavamieliseksi apinaksi. Niin ja sitten vähän söin ja selasin kalenteria ja...ja...ja... siis ihan mitä tahansa muuta. Tässä jo käynyt huolestuttavasti mielessä että seuraavaksi voisi tiskata. Hyvin huolestuttavaa.