Nyt nurmikolta löytyi myös sinisiä kukkasia niiden päivänkakkaran näköisten lisäksi. Niin ja muutama narsissi, tosin näyttivät kyllä sellaisinaan istutetuilta. Pääsiäinen taitaa olla kanssa aika vakava juttu täällä päin, kuten muutkin uskonnolliset juhlat ja pyhäpäivät. Muuta kesään liittyvää löytyi myös puista. Pari ihan täysin vakoista ja keltaista puuta puskaa löytyi uimahallin kulmalta. Siis ihan ihmetyttää tuijottaa kalenteria ja tajuta, että siinä tosiaan lukee maaliskuu, ja vielä puoliväli.

Käväisin uimassa ripeät puolitoista kilometriä hallilla. Tuntui ihan mukavalta ja alkaa tuntua että se tiukka kymmenen minuutin rutistus saattaa onnistua, kunhan nyt jaksan käydä pulikoimassa säännöllisesti.

Hallilla ovet olivat ulos asti apposen auki ja pihalla oli mukava käyskennellä, vaikka hiukset olivat pyyhekuivat. Oli mukavan lämmin. Päätin käydä vielä kaupassa ostamassa huomiselle töihin evästä. Arvatkaapas mitä näin, sortsi-t-paita-pukeisia lihaksikkaita miehiä, siis päähuomio vaatetuksessa, sekä terassit. Täällä on terassit auki!! Aurinko paistaa, terassit on auki ja ne on aivan täynnä niitä vähäpukeisia mie... ihmisiä aurinkolasit päässä ja olutlasit kiiltelevinä pöydillä. Oi että teki itsekin mieli mennä ottamaan yhdet, mutta jotenkin se uiminen oli aiheuttanut kurinaa vatsassa ja ajattelin vielä väsätä pari hommaa pois pöydältä, joten tulin kuitenkin kämpälle. Mutta keväistä ilmaa vedin henkeen oikein urakalla, se jotenkin tuoksuu erilaiselle.

Kesää lupaa myös tällä kertaa iloisissa merkeissä tapahtunut törmäys naapurin polvisukkaherran kanssa. Kauppakassi kainalossa rämistelin lukon kanssa ja kun sain oven auki, näin naapurini rappukäytävässä. Kolmas kerta toden sanoo ajattelin, ja hoilautin ilmaan keväisen iloisen tervehdyksen. Yllätyksekseni sain takaisin samanlaisen. Ja kun kauppakassini kanssa hipsein rappusia naapurin herran perässä, antoi herra minulle tietä, kun vähän nopeampaa hilpaisin nuorempien reisilihaksieni kanssa. Kiitin kauniisti. Eiköhän se naapurien yhteiselokin tästä aukene parempana, kun kerran kesäkin on ihan ovella.