Ulkona sataa kaatamalla vettä, joten voi hyvillä mielin maata sängyssä peitto korviin asti, yrittää paikata eilisillasta johtuvaa väsymystä ja räpsytellä kanavia. Vielä ei ole oikein mikään näistä dupatuista kanavavaihtiksista iskenyt. Jos kohdalle sattuu joku tuttu ja katsottava leffa, sitä on ihan mukava seurata äänettömänä.

---

Eilen, keilaamaan lähdettiin kuuden hengen porukalla, viisi suomalaista ja yksi saksalaisneito. Naapurikylän keilahallille matkattiin junalla. Tunnelmaa latisti hieman ensimmäiseksi keilahallin kassalla törmätty täti, joka oli itse töykeyden huippu. Voisiko sanoa hänen olevan vähintään täysin v...tunut hommaansa. Jos baarista ei löytynyt haluamaasi tuotetta, sait pään heilutuksen oikealle ja vasemmalle, tympeän katseen sekä syvän huokauksen. Ei sitten ostettu kuin ne pakolliset kaksi olusta. Keilaaminen onneksi piristi tunnelmaa. Kamerassani tallennettuna kaikkien viehkeät keilaustyylit. Kahden pelin aikana saatiin useampi kaato, riemun kiljahduksia ja musertuneita epäonnistumisen hetkiä. Lisäksi tuloksena oli hapoille mennyt toinen pakara sekä puupökkelö käsivarsi. Mutta oli se elävää ja mahdottaman hauskaa.

Puksutimme junalla takaisin kotikaupunkiin ja ratikalla suorinta tietä kebabille. Olikin jo aikas kova nälkä. Kebab-baarin perällä oli salamyhkäiset verhot, joiden takaa löysimme makeat, hieman itämaiselta vaikuttavat, illaviettotilat, sekä muutaman tutun tutun, joiden seuraan istuimme. Mielenkiintoinen paikka. Pöytiä oli useampia, ihmiset turisivat niiden ympärillä, joivat värikkäitä juomiaan ja polttelivat vesipiippuja.

Tämän jälkeen suuntasimme kaupungin keskustan toiselle laidalle, 150 oluen bubiin. Listalta löytyi paikalliset perinteiset ja erikoisuudet, kansainväliset perinteiset ja erikoisuudet. Jopa Lapin Kulta löytyi listalta, jota tosin vältettiin viimeiseen asti. Itse testasin Belgialaista kirsikka olutta. Hmmm, epämääräisen näköistä, punaista ja maistui kirsikkalimsalta. Nåå, tulipahan maistettua.

Olutbaarin jälkeen luovutin nuoremmilleni ja suuntasin kämpälle. Alkaakohan tässä tulla vanhaksi.