Perjantaina töiden jälkeen kävin shoppailemassa herkkuja ja kengät. Kenkiä olin arvioinut jo jonkin aikaa ja lopputuloksena sitten kävelin kauppaan ja ostin ne. Aikas tyttömäiset ja avonaiset, kesäkengät. Että kesää odotellessa.

Kenkiä ostaessani jouduin ravaamaan kenkälaatikko kädessä ympäri kaupaa. Tämä kauppa kun on sellainen, että vaikka ostaisit vaatteita mistä kerroksesta tahansa, ne kaikki maksetaan alimmaisessa kerroksessa. No nyt kun sitten menin tänne alimmaisen kerroksen kassalle, täti hymyili minulle huvittuneena ja kertoi, että kengät maksetaan siihen kenkäosaston kassalle. Noh, eikun kenkälaatikko takaisin kainaloon ja kenkäosastolle. Siis mistä ihmeestä tuollaisenkin olisi voinut tietää?? Ostin kengät, vaikka teki mieli protestoida.

Shoppailun jälkeen ryntäsin pitkähkölle lenkille. Sain vedettyä tutun ylämäkilenkin ennätysaikaan ja normaaliin keskisykkeeseen. Todella hämmentävää, sillä olen pitänyt tässä vähän liiankin pitkää taukoa treenaamisesta. Mukavaa.

Suihkun jälkeen sain hyvillä mielin syödä ostamiani herkkuja. Nam. Motivoi treenaamaan :)

Yön nukuin pitkään ja sikeästi. En ainakaan muista mitään unia. Aamulla oli mukava herätä kun aurinko paistoi ja ilma näytti keväiseltä. Kehuskelin keliä kavereille ja suuntasin kaupungille kiertelemään kauppoja. Mutta eikös se kaatosade sieltä taas tullut. Ei olisi pitänyt mainita koko asiasta. Ruokakaupassa kävin vielä hakemassa kilon porkkanoita ja sitten sai juosta kämpälle, toivoen ettei kastuisi ihan litimäräksi.

Eli taas pidetään sadetta. Pitäisi siivota, mutta arvaa huvittaako. Hmph.