on tarkalleen 52 minuuttia ja 22 sekuntia. Tuskin saisin päätäni artikkelinkirjoitus tuulelle ja jos näin tulisi jostain kumman syystä tapahtumaan, joutuisin kuitenkin siirtymään takaisin labraan. Eli jospas sitten käyttäisin aikani hyödyllisemmin ja kirjoittelisin blogiini. Alkoi jo hälinää taustalta kuuluakin, kun ei mittään oo uutta tullunna. No tässä tulloo...

Pari hiljaisempaa päivää johtui siitä, että pää on ollut ikään kuin täynnä työasioita ja niitä nyt en ole kauhean tarkasti ajatellut tänne kirjoitella. Vaivaan sitten sopivan hetken tulle vaikka kultaa. Toiseksi olen ottanut kovin rauhallisesti, sillä maanantainen väsymys on pitänyt korjata ankaralla löhöilyllä. Kävin kyllä uimassa eilen kilometrin, mikä tosin väsytti entisestään. Ettei vaan olis flunssa pukkaamassa päälle. Aivastellakin saa vähän väliä. Niisk.

Tänään on ollut ihan kummallinen keli. Aurinko paistaa ja lunta sattaa, taitaa tulla...(??)

Lisäksi sain ruokatunnilla parikin yllättävää kysymystä. Käytetäänkö Tanskassa euroja ja että osaanko minä ruotsia? Kollega on lähdössä Tanskaan työreissulle ja pohti valuutan vaihtoa ja toinen työkaveri taistelee kuorossa ruotsalaisen biisin sanojen lausumisen kanssa. Lupasin yrittää auttaa (sormi suussa). Tästä huomaa, että todella monet päättelevät, että naapurikansoistaan pitäisi tietää enemmänkin. Esimerkiksi juuri Euroopassa pohjoismaita ajatellaan yhtenä klönttinä. Yksikin Italialainen poika halusi varmistaa Suomen sijainnin ja piirsi paperille epämääräisen yhdistelmän Norjasta, Ruotsista ja Suomesta. Meni hetki ennen kuin hahmotin mitä piirros esittää. Itse kun on tottunut piirtämään ja näkemään aina niitä lapasen muotoisia kuvajaisia.

Pääsen tänään taas englanninkielentunnille. Viimekerralla porukka oli edelleen kovin kiinnostunut epänormaaleista harrastuksistani, joten pyysivät tuomaan seuraavalle kerralle valokuvia. Jopa opettaja oli kehuskellut ystävilleen tuntevansa ihmisen, joka sukeltaa jään alla. Vastauksena oli pääasiassa saanut hölmistyneitä katseita ja se-on-ihan-hullu-kommentteja. Joten nyt on läppäri kainalossa ja muutama hyvä kuva jääkiipeilystä ja jääsukeltamisesta. Ihan mielenkiinnolla odotan tulevia ilmeitä ja keskustelunaiheita.