Olen pitänyt itseäni aina jotenkin ei niin naisellisena. Harrastukset ovat olleet melko miesvoittoisia, kuten jalkapallo, kitaran soitto, kiipeily, sukellus, omistan jopa mikroauton (no oikeastaan isän ostama), kuorossa laulelu taitaa olla poikkeus. Lisäksi esimerkiksi kenkien, laukkujen tai muotivaatteiden suhteen en ole mitenkään pakkomielteinen, vaan tavaran tarvii olla juuri silmää miellyttävä, mukavan tuntuinen, käyttökelpoinen sekä tarpeellinen. Kyllä, tässä mielessä olen kovin tylsä naisimmeinen. Lisäksi olen kovin adrenaliini hakuinen, ehkä tämä syy kiinnostukseni aiheisiin.

Tänään päätin töistä lähtiessäni, että taidankin tehdä kävelyreissuni vaikka kaupungilla pyörien. Olin joululomalta palatessani tehnyt taktisen vedon ja jätin käsilaukkuni suomeen, joka näin pakottaisi minut hommaamaan uuden. Joten tämä mielessäni kiertelin kaartelin kauppoja. Ja kummallista, olisiko jonkinlainen sisäinen nainen päässyt valloilleen hetkeksi, kun huomasin seisovani kassajonossa, en yhden, vaan jopa kahden käsilaukun kanssa. Toinen musta, mielestäni oikein hieno, sisällä monenlaista lokeroa, jonne avaimet ja puhelimen voi hukata, kohtuu yksinkertainen malli, oliskohan keinonahkaa. Ja toinen activ camel tummanvihreä kankainen olkalaukku, jonka ajattelin soveltuvan paremmin reissukäyttöön. No täytyy myöntää, jälkimmäisessä ostoksessa saattoi olla myös järkeviäkin perusteluja, mutta silti minulta hyvin hämmästyttävää käytöstä.

Ostokset tehtyäni, päätin siirtyä kuitenkin suoraan ruokakaupan jälkeen kämpille. Ties mitä olisin ostoskassistani löytänyt jos olisin jatkanut kierrosta.