Kolmen tunnin haahuilusta jäi käteen pari sämpylää. Tarkoituksena oli löytää jotain päälle pantavaa kaverin häihin, mutta ei. Kivoja hameita hiplatessa piti vaan todeta, että hei, häät on kuukauden päästä ja suomessa on kylmä. Vaikkei tällä hetkellä tunnu yhtään siltä. Sillä täällä on muutama aste lämpimän puolella ja vettä tihuttaa ripauksittain silloin tällöin.

Kauppareissulla saa myös ihmetellä paikallisten musiikki tarjontaa. Se on ihan kiva, että kaupoissa soitetaan musiikkia, mutta kun siellä kuullee Lambadaa ja Take That -poikabändiä, pistää hymyilyttämään. Jotenkin huvittavaa. Muutenkin tuntuu, että paikalliset radiot soittavat joko 80- / 90-luvun musaa tai sitten jotain paikallisia tähtiä. Toisaalta tähän kyllä vaikuttaa sen kanavan valitsijankin musiikkimaku. Pitäisikö tästä päätellä jotain?

Häävaateongelma onneksi ratkesi pienen arvioinnin päätteeksi kullan kanssa. Kylmä on, joten järki käteen ja housut jalkaan. Sinnehän voi piilottaa paksutkin villakalsarit alle, mutta sitä ei kerrota muille. Ja jos matkaan ottaa mukaan vielä ekstra villapaidan, niin eiköhän sillä jo pärjää.

Mutta nyt meikä menee vaihtaan kuteet ja suuntaa johonkin R:llä alkavaan kaupunkiin tai kylään hankkimaan toisen pakaransa kipeäksi, eli keilaamaan.