Sihteerimme on aina ollut aktiivinen kääntämään keskusteluja minulle ymmärrettävämpään muotoon, sekä kertomaan kaikkia kivoja vinkkejä ja juttuja, jotka minua saattaisivat kiinnostaa.

Tänään esiin tuli kysymys, pidänkö elokuvista. Kyllä, pidän. Olen koko pienen ikäni katsonut kaiken maailman elokuvia. Nykyään tulee ikävä kyllä vähän vähemmän kurkittua, kun perkule nettileffapalvelut eivät tykkää toimia saksassa (hyvin kärttyisään äänensävyyn). Kuitenkin, sihteerini kertoi, että Würzburgissa on viikon päästä nelipäiväiset filmifestivaalit, 33. internationales filmwochenende würzburg 25.-28.1.2007. Siellä on  muutama suomalainenkin elokuvaohjaaja, että voisin vaikka jutella heidän kanssaan suomea, kertoi sihteeri kasvoillaan äärimmäisen leveä hymy. Eihän tuohon voinut kuin hymyillä leveästi takaisin.

Ohjelmassa näyttää olevan ainakin Aki Louhimiehen Valkoinen kaupunki. Olisihan se ollut ihan kiva kurkata, mutta ikävä kyllä viikonlopulle on jo varattuna reissu Müncheniin. Pitänee panostaa siis torstaihin ja perjantaihin.