Öh, auh, aih. Mistä moinen päänsärky. Särkylääkettä nassuun ja kyljen kääntö. Eikös tuollaiset epämääräiset oireet hoideta noin.

Eilisilta meni mukavasti suomalaisseurassa. Ensin iso annos tortillaa ja olutta, röyh. Turistiin ja parannettiin maailmaa hyvään tahtiin välillä vaihtaen ravintolaa. Jännitystä iltaan toi yllättävä lyhtypylvään hyökkäys porukan ainoan miespuolisen kimppuun. Jännä juttu, että ne valitsivat hänet toistamiseen. Tuloksena oli kuitenkin haljennut huuli ja verta ympäri leukaa. Onneksi mukana sattui olemaan useampi kipale nenäliinoja ja tietysti kolme ensiaputaitoista neitokaista.

Viimoiset oluset otettiin ihan lomalla. Siis olimme baarissa nimeltä loma. Kukaan ei keksinyt paikan nimelle mitään parempaakaan selitystä. Mutta lopulta täytyi antaa periksi väsymykselle ja lähdimme halien ja hyvät-jatkot-toivotusten jälkeen omiin suuntiimme.

Päänsärky alkaa hellittää. Pihalla paistaa aurinko kuten viimoiset pariviikkoa. Lämmin päivä taas kerran. Pitänee mennä pihalle loikoilemaan. Suomeen kun on vapuksi luvattu kylmää ja märkää räntää, yh. Ei kovin houkuttelevaa. Onneksi siellä on lämmin kainalo odottamassa.