Sunnuntai on mennyt rauhallisissa merkeissä. Nukuin oikein piiitkään ja makeasti. Heräsinkin taas niin kesäiseen säähän ja mainitsin asiasta uhkarohkeana kullalle. Jos kehuu säätä, tulee vettä niskaan, se on todettu useampaan otteeseen. Mutta nyt ei, yllätys yllätys, näin käynytkään. Aurinko paistoi melkein kirkkaalta taivaalta. Pienet epäilykset mielessä lähdin kuitenkin lenkille. Otin ihan varmuuden vuoksi vielä hanskatkin mukaan, mutta turhaan. Ulkona oli niin lämmin, että olisi oikeastaan voinut siirtyä jo siihen Matliksen mainitsemaan t-paitaan. Täällä on siis ihan kesä!

Kahden ja puolen tunnin lenkillä tuli siis hiki. Kurkistin paikallisen kaupungin metsään vähän syvemmälle, mutta se jäi vähän lyhyemmäksi, kun sai pääasiassa loikkia ja väistellä polun levyisiä kuralammikoita ja mutavellejä. Ylämäkeä tuli myös ahkerasti tallustettua. Tuntuu mukavalta, kun pakarat ja reidet ovat vähän kipeinä. Tuntuu, että ihan kuin sitä olisi tullut tehtyäkin jotain. Mikähän siinäkin on, että lihaksien pitää olla vähän kipeenä ennen kun on itseensä tyytyväinen.

Ilta on mennyt kätevästi assarikurssin tehtäviä naputellessa. Ihan mukavaa puuhaa taas kun sai pään säädettyä jotenkin sille taajuudelle. Tekisi ihan hirveesti mieli veteen. Ehkäpä pääsiäislomalla pääsisi kurkistamaan johonkin luolaan :)