Hih. Aurinko paistaa ja meri kimmeltää mukavasti. Viileä tuuli puhaltaa hiuksissa. Halutessaan voi tarttua kultaa kädestä. Mikä olisikaan mukavampaa.

Kelit oli yllättävän lepposat, vaikka sisämaasta tuli kasoittain viestejä ja varoituksia hurjista tuulista kaikille laivassa mukana keinuville. Sukellukset onnistuivat hienosti, vaikka vuosittainen saldo näyttää viikonlopun jälkeen huikeaa kokonaissummaa, viisi sukellusta. Rutiinia pitänee olla siis jo takaraivossa, kun tällaisella kokemuksella tuntuu jo siltä, että ei mitään ongelmia olisi lähteä syviin vesiin akuankkakaasun kera. Ei ahdistaisi laittaa useampaa pulloa kainaloonkaan.

Lisäksi uusi tuikutin pääsi oikeuksiinsa pimeässä kirkkaassa vedessä. Aivan loistavaa, kirjaimellisesti. Kullan kateelliset mutinat saivat vain suupieliä nykimään entistä leveämpään hymyyn.

Reissun aikana päästiin myös normaaliin sukeltajameininkiin, kun porukalla tilattiin taksia satamaan. Hilpeä hauki tuli tutuksi, kuin myös läheinen kebab-baari. Päänsäryt lähtivät kätevästi vähän korkeammalla hapen osapaineella.