Guten Morgen -toivottelu seksikkään käheällä äänellä aamukaffilla sai aikaan virnistäviä ilmeitä ja huvittuneita vastakaikuja. Nyt voisi olla hyvä sauma soitella kullalle, vai mahtaako puhelin säilyttää ääneni täydellisen karheuden Suomeen saakka. Testituloksia seuraavassa postauksessa.

Kuumaa teetä kurkkuun ja muutama Vicks-karamelli, kyllä ,niitä myydään täälläkin, ja eikun sorvin ääreen. Kourassani olivat työni vihon viimeiset näytekappaleet vailla hinkkausta ja raaputusta. Labrassa aika kului ripeästi, sillä samassa tarkistin pikkuveljeni lopputyötä. Tuntuu, että kaikkien mahdollisten kirjallisten tuotoksien lukeminen, paitsi omaan työhöni liittyvät, ovat nyt äärimmäisen mielenkiintoisia.

Ja päivän päätteeksi, edelleen kutkuttavan käheällä äänelläni, sain esitellä pomolleni viimoiset tulokset. Hän oli kovin tyytyväinen, johtuen ihan pelkästään tuloksista. Että eikun kirjoittamisen iloa -toivotellen hän vielä heilutteli hymyillen oven raosta, kun poistuin paikalta. Hymyilin edelleen, vähän väkinäisesti kylläkin.