Pyykkien pesua, olisinko neljännen vai viidennen koneellisen pyykit äsken ripustanut. Oikeastaan aika mukavaa, että voi ihan itse pestä pyykkinsä omassa pesukoneessaan. Lisäksi on ollut erityisen mukavaa nukkua ihan omassa sängyssä ihan omassa kodissa ihan oman kullan kainalossa. Lisäksi on ollut erittäin mukavaa syödä ja hörppiä viiniä seurassa.

Kaupassa totesin kauhuissani, että ainiin, ne hedelmät pitää punnita. Taakseni kerääntyi epämääräistä jonoa, kun rupesin sarjassa punnitsemaan omenoita, banaaneja, herkkusieniä ym. Vähän noloa. Kassalla taas meinasi mennä hermo, kun kassan täti ei voinut liikuttaa tiskin hihnaa tehokkaasti saksalaiseen tapaan, vaan jouduin odottamaan, että sain ladattua kaikki ostokseni hihnalle. Tämän tosin korjasi ihana rauhallisuus pakatessani ostokseni muovipusseihin ilmaan yhtäkään närkästynyttä katsetta. Erittäin miellyttävä kokemus.

Jäätilanne näyttää sen verran pahalta, että täytynee panostaa sukeltamiseen ja sisäseinä tai jopa kalliokiipeilyyn. Auringon lämmittämä kallio kuullostaa houkuttelevalta, sormet tarrautuisivat viileään karheaan kallioon ja jalat somasti halkeamaan jammiin. Sukeltamiseen liittyen tällä hetkellä on väsätty vain kirjallisia puuhia. Laitesukelluksen syventävän jatkokurssin kurssimateriaali on uudistuksen kohteena Sukeltajaliitossa ja kultani onkin saanut olla osana tätä uudistusta väsäämässä. Nyt saan vielä esittää oman kommenttini aiheeseen. Mielenkiintoista olla mukana moisen kurssin väsäämisessä, vaikka kultani onkin asian ottanut vähän nakkimielellä. Väkisin huomaan oman kouluttaja haaveeni ja ajatukseni tulevan pinnalle. Tosin on mukava kuulla positiivista palautetta. Ehkä minusta saattaa sittenkin tulla ihan hyvä kouluttaja.