Tiedä sitten onko tämä kovin fiksua kirjoittaa julki, tekee mieli kuitenkin avautua, mutta yritän tehdä sen mahdollisimman salamyhkäisesti. Jokainen voi päätellä ihan oman tyylinsä mukaan ja tehdä haluamansa johtopäätökset, mutta mitään en tunnusta.

Sain tehtyä labran hommat. Istuin koneelle. Ja siellätähän se putkahti ihan yhtäkkiä. Viesti joka pisti kovin ihmettelemään. Tämä ihmetys pisti taas meikäläisen ajatukset vähän eteenpäin taas asiassa jos toisessa, vaikkeivat niin suoranaisesti toisiinsa liittyneetkään. Niimpä ajattelin, ettei kokeilenutta laiteta. Nettiin sitten vaan täyttämään kaavaketta. Onhan tuo ollut mielessä jo pidemmän aikaa. Reilu puoli vuotta jos rehellisiä ollaan.

Miksi tuollaisten kaavakkeiden on pakko sisältää niin perkuleen pieniä laatikoita, joihin pitäisi ängetä vaikka kuinka tekstiä, siis käytännössä melkein puolet elämästä kuitenkin. Vihjallaanko siinä täyttämään hyvin hyvin lyhyesti vai tulkitaanko kirjoittamisen pituudella vastaajan peräänantamattomuutta. No minä tyttö kirjoitin koko ruudun täydeltä. Epäilyttää, että mahdetaanko koko tekstiä edes lukea. Tosin, kaikki tapahtuu nykyään netissä.

Painoin liian hätäseen lähetä-nappulaa. En edes tarkistanut kirjoitusvirheitä. Paniikki. Toisaalta jos he sellaisiin pikkuasioihin kompastuvat, niin siitä ei voi päätellä kuin yhtä asiaa, turha vaiva. Kuitenkin ajattelisi, että meikäläinen olisi jotain erityistä ja toivottua, ainakin sillä perusteella mitä olen sivullisilta kuullut. Toivon, että saan edes jotain palautetta. Olisi melko turhauttavaa jos näin ei kävisi. Tosin en ole vielä ollenkaan päättänyt, että mitä sitten jos saan palautetta, oli palaute sitten millaista tahansa.

Ihan jännittää.